Werken bij Tandheelkunst

Wie bij Tandheelkunst werkt, draagt actief bij aan onze belofte richting de cliënt: een lach voor het leven. Wie daar alles voor doet, kan rekenen op ondersteuning, nieuwe kansen en een van de leukste carrières binnen de tandheelkunde. En daar hebben we vier speerpunten voor:

1. Wij halen het beste in je naar boven

Wij leiden onze mensen voortdurend op, maken gebruik van de modernste technieken en volgen academische protocollen. Professionaliteit voert de boventoon bij Tandheelkunst.

2. Wij bieden zorg zoals het hoort

Wij laten onze cliënten niet alleen met een stralend gebit naar huis gaan, maar ook met preventieve tips om daar zelf aan bij te dragen.


3. Wij houden werken leuk

Wie bij Tandheelkunst werkt, komt terecht in een gedreven, enthousiast team van professionals. Er heerst een ontspannen sfeer, óók buiten kantooruren. Je gaat lachend naar je werk en weer fluitend naar huis.


4. Wij gaan nooit vervelen

Van reguliere, periodieke mondzorg tot kindertandheelkunde tot orthodontie tot esthetische tandheelkunde: Tandheelkunst biedt als enige in de regio een compleet aanbod van tandheelkundige zorg. Het is aan jou waarin je wilt groeien.HAPPY bij Tandheelkunst

We hebben dit alles gebundeld onder de interne HAPPY-methodiek: gezamenlijk afgesproken waarden om de kwaliteit van onze praktijken en het werkgeluk van onze medewerkers te borgen.

Helder: wij zijn helder in afspraken, kosten en behandelplannen.
Allround: je werkt in een team dat samen een volledig pakket aan zorg biedt.
Persoonlijk: neem de tijd voor je cliënten om zorg op maat te leveren.
Professioneel: je bent integer, hebt begrip en blijft helemaal up-to-date.
You: wij luisteren ook graag naar wat jouw inbreng, wensen en ideeën zijn.

 

De vacatures van Tandheelkunst

Tandheelkunst heeft bijna altijd ruimte voor enthousiaste, gedreven tandheelkundige specialisten en assistenten. Momenteel willen we onze teams versterken met:

  • Preventieassistenten (m/v) in Vleuten en Woerden
  • Tandartsassistenten (m/v) in Vleuten en Woerden die door willen groeien naar preventieassistente.
  • Assistente implantologie (m/v) in Woerden
  • Mondhygiënist (m/v) in Woerden

Iets voor jou? Neem dan contact op met Ingeborg Werther van de afdeling personeelszaken via sollicitatie@tandheelkunst.nl of 0348-481953

Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk ook. Wie weet kun jij ons ervan overtuigen dat jij binnenkort onmisbaar bent.


Laat je omscholen tot tandartsassistente

Tandheelkunst heeft regelmatig opleidingsplaatsen beschikbaar. Laat je nu kosteloos omscholen tot tandartsassistente voor een leuke, veilige baan bij Tandheelkunst. Interesse in de mogelijkheden op korte of lange termijn? Stuur een e-mail naar sollicitatie@tandheelkunst.nl met een korte motivatie, je opleidingsniveau en omschrijving van je huidige baan.Stage lopen bij een Erkend Leerbedrijf?

Op zoek naar een stage of leerbaan? Tandheelkunst is een erkend leerbedrijf en draagt graag bij aan de opleiding van een nieuwe generatie professionals. Stuur een korte motivatie met CV naar Nicole Sikkel via sollicitatie@tandheelkunst.nl.