Witte tanden voor iedereen

Nu een complete tandenbleekset voor slechts 199 euro

Als enige in de regio hebben wij een compleet aanbod van tandheelkundige zorg. Van reguliere mondzorg tot orthodontie tot esthetische tandheelkunde. Daarmee zorgen wij voor een lach voor het leven. En die lach ga je bij ons ook krijgen, want bestaande en nieuwe cliënten profiteren tijdelijk van een stralend aanbod: een professionele, complete tandenbleekset met bleekgel voor slechts 199 euro.

Nieuwe cliënt? Schrijf je hier in!
Schrijf je hieronder in bij een van onze praktijken en wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Daar vertellen we ook meer over de tandenbleekset, informeren we over hoe je moet bleken en kunnen we ‘m meteen aanmeten!

Ben je al cliënt?
En geïnteresseerd in de witte-tanden-actie? Neem dan contact op met jouw Tandheelkunst-praktijk vóórdat je naar jouw halfjaarlijkse controle komt. We plannen dan extra tijd in om meer over de tandenbleekset te vertellen en meten ‘m indien gewenst direct aan!

ACTIEVOORWAARDEN
 


  • Deelname aan de actie is mogelijk vanaf 18 jaar en na indicatie van een tandarts.
  • De actie kan door de organisator te allen tijde en zonder opgaaf van redenen worden stopgezet.

  • De beloning bestaat uit een professionele, complete tandenbleekset met bleekgel.
  • Je hebt als nieuwe cliënt recht op de beloning op het moment dat jij jouw gegevens tijdens het aanmelden hebt doorgegeven en een eerste intake bij een Tandheelkunstpraktijk hebt gehad.