Nieuw: digitale nota

Het versturen en innen van facturen hebben wij, net als veel andere zorgaanbieders, uitbesteed aan Famed. Dit gaat voortaan volledig digitaal. Door zo veel mogelijk papierloos te werken, dragen wij samen met Famed bij aan een beter milieu!

Zo werkt het
Als je e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij ons bekend zijn, ontvang je jouw nota voortaan per e-mail via nota@famed.nl. In de mail staat een link waarmee je jouw nota kunt downloaden.


Extra beveiligd
Er wordt een speciale webpagina geopend waar, ter beveiliging van jouw persoonlijke gegevens, om een sms-verificatie wordt gevraagd: je ontvangt een unieke code per sms op het mobiele nummer dat bij Tandheelkunst bekend is.

iDEAL
Met deze code weten we zeker dat de nota bij de juiste persoon terechtkomt. Na een succesvolle sms-verificatie wordt de nota automatisch gedownload als PDF-bestand. Je kunt de nota meteen betalen via de betaallink van iDEAL in de e-mail. Handig!

Liever papier?
Uiteraard ben je vrij om toch te kiezen voor een nota per post. Als je dat liever wil, neem dan contact op met jouw praktijk zodat wij dit in ons systeem kunnen aanpassen.