Witte tanden voor iedereen

Draag een nieuwe cliënt aan en ontvang 5 jaar lang witte tanden

voor slechts 99 euro

Veel van onze nieuwe cliënten komen bij ons terecht na het horen van de ervaringen van cliënten die tevreden zijn over onze praktijk. Een groter compliment kun je eigenlijk niet krijgen.

 

En dat wordt beloond met 5 jaar witte tanden!

Wie als tevreden cliënt een nieuwe cliënt bij Tandheelkunst aandraagt, profiteert tijdelijk van een stralend aanbod: een professionele, complete tandenbleekset met gel voor vijf jaar voor slechts 99 euro. Dat is dus maar liefst 5 jaar witte tanden met ruim 350 euro voordeel!

 

Heb jij een kennis, vriend(in) of familielid die jij blij kunt maken met de beste tandheelkundige zorg en een lach voor het leven?

Stuur hem dan onderstaande link door. Wanneer hij of zij zich aanmeldt via het formulier en jouw naam opgeeft, nodigen we hem of haar uit voor een eerste kennismaking. Volgt er een eerste behandeling? Dan word jij uitgenodigd om de tandenbleekset te laten aanmeten.

  

  

ACTIEVOORWAARDEN

  • 
De actie loopt van 19 juni 2017 tot en met 31 december 2018.

  • Deelname aan de actie is mogelijk vanaf 18 jaar en na indicatie van een tandarts.
  • De actie kan door de organisator te allen tijde en zonder opgaaf van redenen worden stopgezet.

  • De beloning bestaat uit een professionele, complete tandenbleekset met bleekgel voor 5 jaar.
  • Zolang je cliënt bent bij Tandheelkunst, krijg je bij elke halfjaarlijkse controle nieuwe bleekgel met een maximum van vijf kalenderjaren.

  • Je hebt als bestaande cliënt recht op de beloning op het moment dat een nieuwe cliënt jouw gegevens bij het aanmelden heeft doorgegeven en een eerste intake bij een Tandheelkunstpraktijk heeft gehad.
  • De actie wordt beëindigd als je niet elke zes maanden voor de periodieke controle verschijnt.