Actie voor nieuwe cliënten

Krijg een complete tandenbleekset voor slechts 199,- euro

Als enige in de regio hebben wij een compleet aanbod van tandheelkundige zorg. Van reguliere mondzorg tot orthodontie tot esthetische tandheelkunde. Daarmee zorgen wij voor een lach voor het leven. En die lach ga je bij ons ook krijgen, want nieuwe cliënten profiteren tijdelijk van een stralend aanbod: een professionele, complete tandenbleekset met bleekgel voor één jaar voor slechts 199 euro. Heb jij al stralend witte tanden? Dan kun je ook kiezen voor een kosteloze behandeling bij ons preventieteam.

 

Schrijf je in en profiteer

Schrijf je hieronder in bij een van onze praktijken en wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking en meten we de tandenbleekset aan.

 

Inschrijfformulier Woerden Lindenhof


Inschrijfformulier Woerden Korenmolenlaan


Inschrijfformulier Vleuten


Inschrijfformulier Gorinchem

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • 
De actie loopt van 19 juni 2017 tot en met 31 december 2018.

  • Deelname aan de actie is mogelijk vanaf 18 jaar en na indicatie van een tandarts.
  • De actie kan door de organisator te allen tijde en zonder opgaaf van redenen worden stopgezet.
  • De beloning bestaat uit een professionele, complete tandenbleekset met bleekgel voor minimaal één jaar.
  • Je hebt als nieuwe cliënt recht op de beloning op het moment dat jij jouw gegevens tijdens het aanmelden hebt doorgegeven en een eerste intake bij een Tandheelkunstpraktijk hebt gehad.
  • Na je eerste halfjaarlijkse controle krijg je daar twee spuitjes bleekgel voor 2 behandelingen bij. Bij de volgende halfjaarlijkse controle krijg je daar twee spuitjes bij.