Onzichtbare beugel

Rechte tanden met een onzichtbare beugel voor alle leeftijden.

Wil je graag rechte tanden maar geen slotjesbeugel?

Kies dan voor de onzichtbare beugel van Invisalign. De Invisalign beugel bestaat uit een reeks van dunne, comfortabele transparante bitjes (aligners) die speciaal voor jou op maat worden gemaakt.
Het grote voordeel is dat de beugel ook uit kan. Ideaal om je tanden goed te kunnen poetsen en als je een belangrijke afspraak hebt.

 


Elke twee weken krijg je een nieuw bitje dat steeds ietsje meer naar het eindresultaat toe werkt.
Tijdens het eerste consult wordt met de tandarts voor orthodontie bekeken of Invisalign voor jou geschikt is. Niet alle correcties kunnen namelijk met de onzichtbare beugel behandeld worden.  Indien nodig worden er aanvullende röntgenfoto’s gemaakt om te beoordelen of de tanden vrij zijn van ontsteking.

Bij de orthodontie assistente wordt vervolgens een digitale scan van je gebit gemaakt. Je hoeft dus ook niet meer te happen! Bij de bespreekafspraak laten we jou een 3D animatie zien van jouw gebit. Zo weet je van te voren hoe jouw nieuwe lach eruit gaat zien!  

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Als Platinum Provider van Invisalign, heeft Tandheelkunst veel ervaring met de onzichtbare beugel. Ontdek het zelf en plan jouw eerste consult!

In de meeste gevallen zal Invisalign Full nodig zijn om de tanden netjes recht te zetten. Bij kleine correcties kan soms Invisalign Lite al voldoende zijn. Dan ben je vaak binnen het half jaar al klaar. Invisalign i7 is alleen mogelijk bij hele kleine correcties. Er kunnen maximaal 7 aligners per kaak gebruikt worden.


Wordt Invisalign vergoed?

Kijk op vergelijkmondzorg.nl voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.